En wij marcheren naar binnen …

[google-translator]

Wat zou dat prachtig zijn als wij, onder begeleiding van de Koninklijke Militaire Kapel, onze nieuwe woonplek binnen marcheren inclusief rolstoelen en kinderen hand in hand met opa’s en oma’s. Ik zie het zo voor me. Niet dat ik zo veel met marcheren heb, maar van marsmuziek krijg je toch een beetje kippenvel.

gravenhage_prinses-juliana-kazerne-000De Prinses Juliana Kazerne staat leeg en via Crowdbuilding wordt nu gezocht naar nieuwe bewoners met goede plannen. En dat zijn wij met We Love to Live Here . Het is weer een stap in de goede richting. Wij zijn een crowd en houden van crowdfunding en crowdbuilding.  Dat sluit aan bij hoe wij samen met andere liefhebbers, die tijd, talent en dergelijke willen investeren in het opbouwen van de gemeenschap en onze toekomstige woonplek.

Eerder woonde ik jaren in een prachtig monument in de Haagse binnenstad. Een heerlijke tijd en zo’n hofje is een dorpje in de stad. Die sfeer spreekt me aan, maar dan wat grootschaliger, diverser en levendiger. De kazerne heeft diverse woon- en werkruimtes en ook een prachtige theaterzaal. Iedereen die zich aangesproken voelt kan zich melden als toekomstig bewoner via onze site, maar ook op de site van Crowdbuilding.