Eerste meeting @home

[google-translator]

We Love to Live Here @home

IMG_1712Eindelijk was het zover; bestuur, adviseurs en betrokkenen kwamen voor het eerst bij elkaar en we waren met z’n tienen.

Door omstandigheden kwamen wij thuis aan de keukentafel terecht. Eigenlijk zeer toepasselijk dus bij ons stond op de keukendeur >>>

Het werd een enerverende en aangename kennismaking. Aan allen werd gevraagd:

Waarom ben je betrokken?
Wat verwacht je?
En: wat doe je graag?

 

Volgens good old Jim Collins’ Good to great zijn de beste resultaten te verwachten als je gaat werken met mensen met wie het klikt. Als je elkaar ziet zitten en vertrouwt heb je een leuke tijd, plezier in je werk en dat voorkomt en verlaagt de stress.

Ik heb mensen gevonden, maar nu zal blijken of men bij nader inzien ook op deze open wijze verder wil, met elkaar en met mij.

 

IMG_1721 (1) - EditedDat wordt de komende tijd vanzelf duidelijk. Het was in ieder geval een zinvolle avond. Ik heb ervoor gekozen om het niet al te veel te structureren, zodat er ruimte was voor ieder. Wel heb ik gevraagd om vanuit het hart naar elkaar te luisteren. Empathic listening, geïnspireerd door de U.Lab. Mensen kwamen bij elkaar op basis van interesse, passie, kennis, talent en omdat ze iets zien in dit idee.

Ieder die er zin in had, nam een taak op zich (zie de foto’s), geheel vrijwillig. En zo ontstond er vanzelf iets moois. Een veelbelovende start. Ik heb er vertrouwen in.

Ik dank Roel, Frank, Oda, Hetty, Roel, Linda, Bert, Trout en Ed voor hun bijdrage en voor een mooie avond.