Waarom?

[google-translator]

Wij hebben vast nog niet aan alles gedacht (ook al geloven we soms dat dit wel zo is) en wij realiseren ons dat er meer mensen zijn met
wellicht nog betere ideeën. Huh?

Innovatie is een proces en daarom staan wij open voor inbreng van iedereen en valt over alles te praten. Wij hebben gekozen voor het creëren van Learning Labs en Living Labs, waarin veel mogelijk is. Misschien wel alles. In een Learning Lab (een lerend laboratorium) is ruimte voor ideeën van ontwikkelaars en voor feedback en (meer of andere) ideeën van gebruikers. In zo’n laboratorium is ruimte om uit te proberen en verder te verbeteren. En om wat niet werkt (en dat ontdek je snel genoeg) af te schaffen. Ook dat is mogelijk. Wat een bevrijding! Het gaat niet altijd om meer, soms is minder beter.

Het hele leven is een Learning Lab, dus zo bijzonder is het niet. We denken veel te vaak dat we iets (zeker) weten, maar iedere dag blijkt dat die zekerheid schijn is. Ooit wisten we zeker dat de aarde plat was en dat de maan een natuurlijk verschijnsel was. Of was het nou een God? Of een radiozender, die iedereen gek (lunatic) maakte?

“Some men see thing as they are and say WHY?
I dream things that never were and say WHY NOT?”

Robert F. Kennedy

Uitdagingen

Afhankelijkheid

Oplossing

Learning labs